Wil je graag aan de slag bij Incovo als lader, chauffeur op parkbeheerder?

Incovo werft regelmatig nieuwe laders/chauffeurs of (recyclage)parkbeheerders aan.

 • Wij zijn momenteel dringend op zoek naar 2 laders/parkwachters-vrachtwagenchauffeurs.

Je werkt afwisselend als lader of chauffeur bij de huisvuilophaling maar je kan occasioneel ingeschakeld worden op het recyclagepark. Voor de huisvuilophaling ga je de baan op voor het ophalen van allerhande huisvuil. Hiervoor dien je over een goede fysieke conditie te beschikken. Belangrijke voorwaarde is dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en C (indien geen rijbewijs C moet je bereid zijn dit te behalen maar kan je ondertussen al starten als lader/parkwachter).
Ben jij de gemotiveerde medewerker die we zoeken? Solliciteer via het online sollicitatieformulier of stuur je sollicitatiebrief met cv ten laatste op 08/09/2017 naar info@incovo.be. Nog vragen? Contacteer ons op 02/255.94.70

 • Heb je een rijbewijs C?

Incovo is haast permanent op zoek naar laders/chauffeurs die het laden van afval kunnen afwisselen met het besturen van de vrachtwagen. Zeker in de eerste periode ligt hierbij de nadruk vooral op het laden. Kennis van het Nederlands, een klantvriendelijke houding en zin voor stiptheid zijn bijkomende voorwaarden. Incovo biedt een vaste betrekking, regelmatige uren (enkel vroege shift), maaltijdcheques, pensioen- en hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling.Interesse? Solliciteer via het online sollicitatieformulier.

 • Incovo werkt ook met uitzendkrachten die worden ingezet tijdens ziekte of afwezigheid van andere personeelsleden. Kennis van het Nederlands, een klantvriendelijke houding en zin voor stiptheid zijn een vereiste. Door de opgedane ervaring zijn het vaak deze uitzendkrachten die als eerste in aanmerking komen voor nieuwe jobs. Interesse? Contacteer info@incovo.be of vul het online sollicitatieformulier in.
 • Aan de slag bij Incovo als jobstudent?
  Ben je ouder dan 17 en wil je tijdens de schoolvakanties werken als lader?
  Wij zijn elk jaar op zoek naar jobstudenten die onze ophaalploegen versterken.
  Je vertrekt dan van onze thuisbasis in Vilvoorde.
  Vul het formulier om te solliciteren als jobstudent.

Mijn recyclagepark

Mijn ophaalkalender