• Heb je een rijbewijs C? Incovo is haast permanent op zoek naar laders/chauffeurs die het laden van afval kunnen afwisselen met het besturen van de vrachtwagen. Zeker in de eerste periode ligt hierbij de nadruk vooral op het laden. Kennis van het Nederlands, een klantvriendelijke houding en zin voor stiptheid zijn bijkomende voorwaarden. Incovo biedt een vaste betrekking, regelmatige uren (enkel vroege shift), maaltijdcheques, pensioen- en hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling.Interesse? Solliciteer via het online sollicitatieformulier.
  • Incovo werkt ook met uitzendkrachten die worden ingezet tijdens ziekte of afwezigheid van andere personeelsleden. Kennis van het Nederlands, een klantvriendelijke houding en zin voor stiptheid zijn een vereiste. Door de opgedane ervaring zijn het vaak deze uitzendkrachten die als eerste in aanmerking komen voor nieuwe jobs. Interesse? Contacteer info@incovo.be of vul het online sollicitatieformulier in.
  • Aan de slag bij Incovo als jobstudent? Ben je ouder dan 17 en wil je tijdens de schoolvakanties werken als lader? Wij zijn elk jaar op zoek naar jobstudenten die onze ophaalploegen versterken. Je vertrekt dan van onze thuisbasis in Vilvoorde. Vul het formulier om te solliciteren als jobstudent.

Mijn ophaalkalender