Wil je als bedrijf, vereniging, school of wijk ook graag je steentje bijdragen voor een beter leefmilieu? Incovo, Interza en de Kringwinkel bieden je een kant-en-klare actie aan waarmee je ook je werknemers, leden of ouders kan plezieren. Wij halen alles uit de kast. Letterlijk!

 

Veel mensen hebben in de kasten thuis heel wat spullen die ze niet meer gebruiken. De kleren vallen niet meer in de smaak, niemand leest nog de boeken, bekijkt nog de DVD’s, speelt nog met het speelgoed. Je kan elektrische apparaten dubbel hebben, of uitgekeken zijn op je servies, … Die spullen verdienen een tweede leven, maar ze wegbrengen naar de Kringwinkel komt er vaak niet van.

Met ‘Haal alles uit de kast’ helpen we iedereen om heel eenvoudig en praktisch van de kleine herbruikbare spullen af te raken, en dit op plaatsen waar ze sowieso al komen. Het is heel eenvoudig om een inzameling te organiseren: je doet online een aanvraag, de Kringwinkel brengt manden om alles te verzamelen en haalt alles op een afgesproken dag weer op.

 

Zo slaan we samen vier vliegen in één klap: het huis is opgeruimd, we vermijden dat de spullen op de afvalberg terechtkomen, en door samenwerking met de kringwinkel geven we werk aan mensen met een zwakke positie op de arbeidsmark en kunnen de spullen verkocht worden aan heel toegankelijke prijzen.

 

Wil je mee alles uit de kast halen?

Stap 1: Surf naar www.haalallesuitdekast.be

Stap 2: Schrijf je bedrijf, school of vereniging in

Stap 3: De kringloopwinkel contacteert jou, maak praktische afspraken

Stap 4: verspreid het communicatiemateriaal dat de site automatisch voor je maakte via al je kanalen

Stap 5: Zamel in

Stap 6: Praat erover, want werken aan minder afval, dat doen we samen.


Mijn ophaalkalender